PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Escaldes preveu l’arribada d’unes 1.000 persones pel Fitness Challenge

La prova comptarà amb 135 equips, amb mínim la presència d’una noia com a integrant, i 540 atletes

Per El Periòdic

El conseller d'Esports d'Escaldes-Engordany, Josep Batalla, i la consellera de Promoció i Dinamització Turística i Econòmica, Meritxell Massoni, durant la presentació de l'Andorra Fitnes Challenge.
El conseller d'Esports d'Escaldes-Engordany, Josep Batalla, i la consellera de Promoció i Dinamització Turística i Econòmica, Meritxell Massoni, durant la presentació de l'Andorra Fitnes Challenge. | ANA / M.R.

La previsió de persones que podria atreure la tercera edició de l’Andorra Fitness Challenge aquest cap de setmana és bona segons la consellera de Promoció i Dinamització Turística i Econòmica d’Escaldes-Engordany, Meritxell Massoni, qui, ahir, va anunciar que el comú preveu l’arribada d’unes 1.000 persones per a l’esdeveniment a la parròquia entre participants, familiars d’aquests i turistes. Una xifra que, segons la consellera, és positiva també pels establiments hotelers de la zona.

Massoni va detallar durant la presentació que, la prova esportiva, comptarà amb la presència de 135 equips i 540 atletes. «Aquesta setmana hem estat immersos amb el Festival Internacional de Jazz, que ha portat interès i gent de fora. Esperem que l’Andorra Fitness Challenge en sigui la continuació», va indicar Massoni mentre recalcava que, precisament, un dels objectius de programar aquesta cita és la reactivació econòmica de la parròquia.

Per la seva banda, l’organitzador de la lliga Fitness Challenge League, Alejandro Briatore va explicar que la competició comptarà amb noves marques, una escenificació nova, amb participants espanyols i francesos, i que es desenvoluparà amb la presència de les categories de CrossFit: Team Elit, Team RX i Open. En afegit, enguany, les localitzacions s’ampliaran també al pavelló del Prat Gran a més de disposar dels espais del camp de futbol set i l’aparcament del Prat del Roure.

«Des del comú volem promoure l’esport i valors com la superació, l’esforç i la constància», va assegurar el conseller d’Esports de la corporació escaldenca, Josep Batalla, mentre assenyalava que, enguany, un dels requisits obligatoris de cada equip serà el fet de comptar, com a mínim, amb la presència d’una noia com a integrant del grup, segons informa l’ANA.

PUBLICITAT
PUBLICITAT