Cachafeiro perllonga la seva ratxa positiva a Itàlia

El pilot abandona en la tercera prova de les IAME Euro Series, però marca un bon cap de setmana

Tony Cachafeiro al traçat de Franciacorta aquest cap de setmana.
Tony Cachafeiro al traçat de Franciacorta aquest cap de setmana. | Tony Cachafeiro

Tony Cachafeiro continua amb una dinàmica positiva després de la victòria que va assolir el darrer cap de setmana de juny al Campionat d’Espanya de Kàrting (CEK) i poder competir contra els millors del món a Itàlia durant la jornada del passat diumenge amb raó de la tercera ronda de les IAME Euro Series.

Així doncs, després del triomf i el podi al CEK a Terol, el pilot va posar dilluns rumb a Milà, on a uns 70 quilòmetres se situa al traçat de Franciacorta, circuit que va acollir la tercera prova de les IAME Euro Series, un campionat europeu de kàrting en el qual el jove andorrà va debutar enguany amb l’equip Fusion Motorsport.

Pel que fa, doncs, a la cita del cap de setmana, Cachafeiro va completar la primera sessió finalitzant en la segona posició, tot i que l’arribada de la pluja li va complicar un pèl l’experiència al traçat italià. Ja a les mànigues classificatòries, la meteorologia i dos accidents provocats per altres pilots van fer que l’andorrà se situés 32è entre més de 60 participants.

A la Pre-Final, el pilot va completar una gran remuntada des de la 16a fins a la 6a plaça davant rivals més grans i amb més experiència al circuit. De fet, va finalitzar a un segon i mig del guanyador de la prova. Cachafeiro va aconseguir posar-se a la Final, i un cop dins, mentre rodava entre els 20 primers, va ser colpejat per un rival i va haver d’abandonar. Tot i aquest final, el cap de setmana va ser molt positiu per al jove andorrà, que lluny de descansar, ja ha posat rumb a Bèlgica per disputar la següent ronda de les IAME Euro Series.