Handball School finalitza tercer del seu grup a la Granollers Cup

L'equip andorrà no aconsegueix classificar-se per a la fase final del major torneig base del sud d'Europa

Imatge de l'equip andorrà.
Imatge de l'equip andorrà. | Handball School

Handball School, una escola d’handbol d'Andorra, va destacar amb el seu equip de jugadors infantils a la Granollers Cup, el prestigiós torneig base del sud d'Europa. El conjunt tricolor va classificar-se com el millor tercer equip en el seu grup, i cal destacar que a la competició van participar 425 equips provinents de 20 països i més de 6.000 participants.

El torneig va començar amb un partit contra l'Staffanstorp de Suècia, on l'equip d'Handball School, tot i lluitar, va patir una ajustada derrota per 16 a 19. No obstant això, no es van desanimar i l'endemà es van enfrontar a l'equip Balonmano Villaciosa de la Comunitat de Madrid. En aquest, el conjunt del Principat va aconseguir superar els madrilenys amb un resultat final de 22-20.

En el següent partit, es van enfrontar a l'equip Balonmano Secar de La Real de les Illes Balears, i els representants d'Andorra van demostrar la seva superioritat en derrotar-lo fàcilment. L'equip d'Handball School va continuar demostrant la seva valia al llarg del torneig i en el tercer dia de competició es van enfrontar a la poderosa selecció catalana infantil. Malgrat la dura competència, els tricolor van plantar cara als catalans, qui, amb el seu superior estat de forma i tècnica individual, es van emportar la victòria per 31-14.

Per a finalitzar, es va disputar l'últim partit contra Balonmano La Roca, on el conjunt del Pirineu va assolir una victòria contundent amb un marcador final de 21-15. Aquests resultats van permetre a Handball School assegurar la posició de millor tercer equip del seu grup en la classificació final de la Granollers Cup. Tot i això, malgrat el gran esforç i l'excel·lent rendiment de l'equip andorrà al llarg del torneig, no van aconseguir classificar-se per a la fase final.