PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Escaldes-Engordany celebrarà la festa de Ràmio el 8 de juliol

Hi haurà accions divulgatives i lúdiques, amb l’objectiu de conèixer l’entorn

Per El Periòdic

Una jornada a Ràmio.
Una jornada a Ràmio. | Comú d’Escaldes-Engordany

El comú d’Escaldes-Engordany ha fixat nova data per a la segona Festa de Ràmio després que s’hagués d’anul·lar el passat mes de juny pel mal temps. Finalment, serà dissabte 8 de juliol, en una jornada que estarà farcida d’accions divulgatives i lúdiques amb l’objectiu de passar un dia a Ràmio i conèixer els seus voltants.

La segona festa de Ràmio s’iniciarà a les 09.00 hores i hi haurà un curs d’etnobotànica. Paral·lelament, a les 10.00 hores l’entitat Velles Cases Andorranes durà a terme una xerrada i a les 11.00 hores es donarà pas a un seguit de jocs de pistes que serviran per agafar gana per a la botifarrada que tindrà lloc a posteriori.

No obstant això, les activitats a Ràmio ja han donat el tret de sortida. La primera d’elles va ser el primer retir de ioga que va generar molt d’interès entre les aficionades. Aquesta mateixa setmana, Ràmio acollirà els 10 joves que participaran en el projecte de voluntariat nacional que ha escollit la Unesco i que s’acull sota el nom ‘El patrimoni mundial andorrà en mans dels joves’. Cal recordar que el projecte del Comú d’Escaldes-Engordany ha estat una de les 76 propostes aprovades per l’entitat. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT