PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús suma dos podis excepcionals a Portimao

En la primera cursa es va classificar tercer i en la segona va quedar segon

Per El Periòdic

Cardelús celebrant el primer podi del cap de setmana.
Cardelús celebrant el primer podi del cap de setmana. | Cardelús Racing Team

Xavi Cardelús es va retrobar ahir amb el podi del Moto 2 European Championship a Portimao. El pilot va disputar dues curses, en la primera va quedar tercer i en la segona, segon. 

En la primera cursa, l’andorrà va cedir algunes posicions a la sortida, però les va recuperar en dues voltes i es va situar en un grup de quatre pilots que lluitaven pel podi. A partir d’aquí, va esperar a l’últim terç de la prova per atacar i disputar amb Alberto Surra el segon lloc que va acabar en mans de l’italià per un marge de només quatre centèsimes de segon. 

A la segona cursa, el de Promoracing va aconseguir el millor resultat de la temporada amb un segon lloc en el qual es va situar des del principi de la cursa i es va defensar dels atacs de Roberto García per distanciar-lo al final i assegurar la posició. 

Cardelús va valorar de manera excel·lent els resultats obtinguts. «Estic molt content de com hem tancat aquest cap de setmana que va començar amb dificultats. A la primera cursa he comès una petita errada al principi i a més no acabava d’estar còmode amb el comportament del tren davanter i a la segona, resolta aquesta contingència, he estat molt consistent des del principi. El segon i el tercer lloc que he aconseguit avui són extraordinaris i a més, els necessitàvem després de no haver estat del tot bé a Jerez i València. Retrobar-me amb el podi d’aquesta manera, per partida doble i pujar fins al segon lloc de la classificació del campionat, parlen molt bé de la feina que estem fent i de la capacitat de reacció quan les coses no acaben d’anar del tot bé», va explicar el pilot andorrà. 

La pròxima cursa del campionat es disputarà el cap de setmana del 16 de juliol al Circuit de Barcelona-Catalunya.

PUBLICITAT
PUBLICITAT