PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Camí experiencial per a completar la visita al tamarro Andy

L'objectiu és ampliar el projecte per donar una oferta complementària a les famílies

Per El Periòdic

El circuit d’equilibri a tocar del tamarro Andy que es va inaugurar el 2021.
El circuit d’equilibri a tocar del tamarro Andy que es va inaugurar el 2021. | Comú d’Andorra la Vella

Amb l’objectiu de crear un relat-activitat que completi l’activitat de recerca del tamarro Andy, el Comú d’Andorra la Vella ha impulsat un camí experiencial a la zona del bosc negre del qual es podrà gaudir aquest estiu. La proposta serà dissenyada per Moles-Farré SL per un preu de 30.305 euros, tal com va sortir publicat dimecres al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA).

Tot i que no han transcendit gaires detalls de la proposta, ja que es farà una presentació aviat, sembla que el camí vivencial es crea «davant la bona acollida que té l’activitat de la recerca del tamarro Andy a la parròquia», i amb la intenció «d’ampliar el projecte per donar una oferta complementària a les famílies», segons informen fonts comunals.

Cal recordar que ja fa tres anys que es va crear el projecte de la recerca dels tamarros amb la voluntat que el públic familiar pogués gaudir, a les diferents parròquies, d’una activitat a l’aire lliure consistent en trobar aquestes figures i descobrir, alhora, entorns naturals. La proposta estava inclosa dins el programa Infoturisme, integrat per Andorra Turisme i els set comuns.

En el cas d’Andorra la Vella, i per completar l’excursió a la zona de la Comella per buscar l’Andy, el 2021 ja es va habilitar un circuit de cinc estructures d’equilibri, adreçades a infants majors de sis anys, amb l’objectiu de fer més atractiu i divertit el camí i sumar així un nou recorregut familiar a l’oferta ja existent, segons informa l’ANA. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT