PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

FESTA s’estrena superant el 60% del total de les entrades venudes

Èxit absolut en el primer cap de setmana del Cirque du Soleil

Per El Periòdic

Un instant de l’espectacle ‘Festa’.
Un instant de l’espectacle ‘Festa’. | @andorraworld

FESTA, l’espectacle que el Cirque du Soleil ha creat exclusivament per a Andorra, ha arrencat aquest cap de setmana amb un èxit absolut, fent el ple en el dia de l’estrena. Més de 3.500 persones van omplir el total de les localitats que disposa el recinte per veure l’actuació en el seu primer dia. El ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, va celebrar que «per novena edició consecutica, l’ocupació ha estat del 100%», demostrant l’interès que genera el Cirque».

El director general d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, va anunciar que, a hores d’ara, ja s’han venut i distribuït més del 60% del total de les entrades disponibles per a les 22 actuacions de la companyia al país.

L’espectacle pretén ser un tribut a la dècada de col·laboració entre el Cirque i Andorra, honorant tant el país com la seva llengua. «Al llarg d’aquests 10 anys venir a veure el Cirque s’ha convertit en tota una tradició», així ho explicava el ministre Torres, apuntant que més del 70% dels espectadors expliquen que venir al circ és el seu principal motiu de visitar el Principat. Aquest esdeveniment atreu entre una mitjana de 80.000 i 100.000 espectadors i una gran part d’aquesta xifra, va assenyalar Torres.

En aquesta línia, Budzaku va detallar que l’aposta s’ha anat adaptant, ja que el primer objectiu era donar a conèixer el país i atraure turisme en una època baixa, i apuntava que «ara treballem perquè el turista que ve a veure l’espectacle dormi al país i hi faci altres activitats».

CONTINUÏTAT DEL PROJECTE

El ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, va anunciar que a hores d’ara, encara no ha mantingut converses amb la companyia canadenca sobre la continuïtat de l’esdeveniment al Principat. Així mateix, el titular de la cartera de Turisme ha insistit que el feedback de l’espectacle serà cabdal per renovar o no aquest projecte. «Si la valoració és un tres sobre 10, l’any que ve no continuaríem. Ara bé, si l’espectacle agrada un nou sobre 10, hi ha molts números que la col·laboració continuï endavant» va destacar Torres tot recordant que aquest és el desè i el darrer any de conveni entre Andorra i la companyia canadenca. «Avui toca gaudir de l’espectacle i després ja ens asseurem a fer les valoracions pertinents d’acord amb les opinions dels espectadors» va insistir el ministre. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT