PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Baró demana per les mesures de Govern davant el problema de la falta de mà d’obra

El PS veu contradictòries les decisions que està prenent l’Executiu

Per El Periòdic

El conseller general, Pere Baró.
El conseller general, Pere Baró. | PS

El conseller general socialdemòcrata, Pere Baró, ha entrat a Sindicatura una pregunta oral dirigida al Govern sobre les mesures que l’executiu està prenent davant la problemàtica de la falta de mà d’obra al país.

Baró ha volgut recordar que les conclusions de l’informe de conjuntura juliol-desembre 2022 de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis publicat el 18 de maig de 2023, recalcaven que el segon factor que dificulta l’augment de la població (en un 38%) del país és la falta de mà d’obra.

Així mateix, Baró va destacar l’anunci que el ministeri d’Interior va fer sobre una quota especial de 600 treballadors per a aquest estiu, i els requisits que es van aprovar per accedir al reagrupament familiar.

El conseller general ha preguntat al Govern si «no creu que les mesures que s’estan prenent les darreres setmanes són entre elles contradictòries per pal·liar el problema de la manca de mà d’obra constatada pels empresaris?». Baró considera que amb aquestes mesures «tindrem l’efecte contrari al desitjat i necessari per a les empreses del país». 
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT