PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Col·legi de Metges fa una crida a les embarassades que hagin consumit sobrassada

Recomana que es posin en contacte amb el ginecòleg

Per El Periòdic

Imatge d'un producte de la marca Escaubells.
Imatge d'un producte de la marca Escaubells. | ANA

El Col·legi de Metges d’Andorra demana que totes les dones embarassades que hagin o puguin haver consumit la sobrassada de la marca Escaubells, es posi en contacte amb el seu ginecòleg, el seu metge de referència o que acudeixi al Servei de Permanències Mèdiques o al Servei d’Urgències, donada l’afectació que pot tenir especialment en dones que estiguin en període de gestació, encara que estiguin asimptomàtiques.

Cal recordar que el divendres el ministeri de Salut va emetre una alerta sanitària per a informar de la retirada d’un producte de la marca Escaubells, un lot de sobrassada en el qual es va detectar la presència del bacteri Listeria monocytogenes.

Ràpidament, es va procedir a la retirada de tot el producte disponible al mercat per precaució mentre continua la investigació. Aquest lot només havia estat comercialitzat en un establiment del Pas de la Casa, on s’havien venut poques unitats del producte abans de la retirada de la venda de la resta d’unitats del lot. El ministeri de Salut aconsella a tots els consumidors que hagin pogut adquirir el lot número 042223 de la sobrassada que per precaució s’abstinguin de consumir-la i la retornin al lloc de compra. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT