PUBLICITAT

Gutiérrez millora a Polònia en el segon eslàlom

  • L'andorrana és novena frega la millor puntuació en aquesta disciplina
EL PERIÒDIC
JASNA

Ben poquet li va faltar a Mireia Gutiérrez per aconseguir la millor puntuació personal en la disciplina d'eslàlom, en la cursa de Copa d'Europa que va disputar ahir a l'estació eslovaca de Jasna.

Dimarts va ser 20a a Zapokane amb 22, 15 punts FIS i ahir va millorar aquest registre per finalitzar novena amb 16,34 punts FIS, pels 15, 46 que té de mitjana. No va fer rècord personal però igualment es tracta d'un resultat «excel·lent» segons la Federació Andorrana d'Esquí una setmana abans de la cita d'aquest circuit a Soldeu: «Estic molt content per ella perquè als Mundials no li havien sortit bé les coses i aquest resultat no era fàcil d'aconseguir», va declarar el director tècnic de la Federació Andorrana d'Esquí, Carles Visa.

Es tracta, per tant, d'un resultat que, després de les desqualificacions en totes les proves que havia fet a Garmisch, li anirà fantàstic per recuperar la confiança en sí mateixa de cara a un tram final de la temporada en el qual encara té dues cites de pes per disputar. «M'he trobat bé en les dues mànegues i això s'ha vist en els temps marcats; estic contenta», va assenyalar la corredora. Sobretot en la segona mànega va fer una cursa pràcticament impecable i va aconseguir el quart millor temps; en el còmput global va acabar a menys de dos segons de la vencedora, l'alemanya Christina Geiger.

Pel que fa a la Copa d'Europa de Roccaraso amb Oliveras i Pallàs, de nou ha aparescut la neu i les curses s'han anul·lat definitivament.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT