PUBLICITAT

El ministre Jordi Torres assegura que la renovació de l'espectacle 'Festa' dependrà del públic

Es tracta d'una proposta impulsada pel Cirque du Soleil

Per El Periòdic

Presentació de l'espectacles 'Festa' del Cirque du Soleil a la terrassa d'Unnic.
Presentació de l'espectacles 'Festa' del Cirque du Soleil a la terrassa d'Unnic. | M.R.

 

El ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, ha anunciat aquest dissabte en el marc de la presentació de l'espectacle 'Festa' del Cirque du Soleil que Govern, a hores d'ara, encara no ha mantingut converses amb la companyia canadenca sobre la continuïtat de l'esdeveniment al Principat. Així mateix, el titular de la cartera de Turisme ha insistit que el feedback de l'espectacle 'Festa' serà cabdal per renovar o no aquest projecte.

"Si la valoració és un tres sobre deu, l'any que ve no continuaríem. Ara bé, si l'espectacle agrada un nou sobre deu, hi ha molts números que la col·laboració continuï endavant" ha destacat Torres tot recordant que aquest és el desè i el darrer any de conveni entre Andorra i la companyia canadenca. "Avui toca gaudir de l'espectacle i després ja ens asseurem a fer les valoracions pertinents d'acord amb les opinions dels espectadors" ha insistit el ministre de Turisme.

Per altra banda, Torres ha recordat que aquest esdeveniment -exclusiu al Principat- atreu entre una mitjana de 80.000 i 100.000 espectadors durant la vintena de representacions que el Cirque programa cada any. I una gran part d'aquesta xifra, ha assenyalat Torres, són visitants. "Al principi l'espectacle es feia a la tarda i ara es fa al vespre perquè la gent es quedi a pernoctar" ha precisat Torres. "Hem anat evolucionant i suplir el Cirque avui en dia suposaria moltes complexitats per poder portar aquests turistes si no hi hagués aquest esdeveniment" ha assegurat el titular de la cartera de Turisme, segons informa l'ANA. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT