Remuntada final de Manfred Manica a l'Aravell Golf Open by Creand

L'andorrà Kevin Esteve es va haver de conformar amb el 34è lloc

L'italià Manfred Manica, guanyador de la segona edició d'Aravell Golf Open by Creand | Creand

La segona edició de l'Aravell Golf Open by Creand ja té guanyador: l'italià Manfred Manica, qui ha sigut capaç de remuntar a la part final dels 18 forats per imposar-se a l'irlandès Paul McBride, amb una volta de 6 impactes (-5) per un total de 198 cops (-5). Aquest no va poder aguantar la pressió del bon joc de l'italià i va acabar segon, amb 199 (-4).

Manica aconsegueix així la seva primera victòria com a professional, reconeixent que "la clau ha estat la paciència" i afegint que "vaig començar la volta molt fred i tot va canviar en el forat 15, quan jo vaig fer un bon resultat i ell un doble bogey que li va fer mal. Li vaig posar pressió i va sortir bé". Així doncs, el jugador de 27 anys ha afirmat "sentir-se molt feliç amb la meva primera victòria com a professional", després de perdre el play-off a França l'any passat.

Durant la competició ha destacat també la gran actuació del navarrès Asier Aguirre, el qual ha obtingut una tercera plaça amb una volta final de 66 cops (-5). La quarta posició va acabar sent per a Joseba Torres, amb 204 (-9) i sent el millor amateur que va completar el torneig.

Per la seva banda, l'andorrà Kevin Esteve no va poder arrencar a la jornada final i es va haver d'acontentar amb el 34è lloc: "No ha sortit com esperava, però sempre és un plaer poder jugar a Aravell i espero poder fer-ho l'any que ve", va comentar Esteve, lluny de les seves aspiracions pel fet de jugar a casa i davant els seus amics.

L'Aravell Open Golf compta amb el patrocini de Creand, la nova marca de l'esponsor de l'esdeveniment Crèdit Andorrà, estrenat en aquesta segona edició del torneig dels Alps Tour. Aquest compta amb la figura de l'exjugador del Tour Europeu, José Manuel Lara, com a promotor.