PUBLICITAT

Les germanes Júlia i Alexandra Muratet, participants al Queens' Chess Festival

El torneig està organitzat per la Comissió de la dona de la Federació Internacional d'Escacs

Per El Periòdic

Les germanes Muratet.
Les germanes Muratet. | Federació d’Escacs Valls d’Andorra

Aquest diumenge, el Queens' Chess Festival acollirà les jugadores del GEVA-CEA Júlia Muratet (1705 FIDE) i Alexandra Muratet (1668 FIDE). Es tracta d'un torneig en línia organitzat per la Comissió de la dona de la Federació Internacional d'Escacs i que reunirà a més de 250 participants d'arreu del món.

Així, les germanes Muratet representaran a Andorra a la qualificació europea, la qual compta amb més de 90 participants. Es jugarà a les 14.00 hores a un ritme de tres minuts més dos segons d'increment per jugada i les 25 classificades a les qualificacions de cada continent passaran a disputar la semifinal del món, el 15 de juliol, mentre que les vuit primeres formaran part de la jornada final, prevista per al 16 de juliol. 

La guanyadora del Queen's Chess Festival estarà convidada durant tres nits, amb totes les despeses pagades per a ella i un acompanyant a la 45a Olímpiada d'escacs, la qual se celebrarà el setembre de 2024 a Budapest (Hongri).

Pel que fa a les partides, es jugaran a través de la plataforma Tornelo i totes les participants hauran de connectar la càmera web i el so ambient via videoconferència amb l'aplicació ZOOM.

PUBLICITAT
PUBLICITAT