PUBLICITAT

Sant Julià de Lòria

La cinquena Fira del Vehicle d'Ocasió de Sant Julià de Lòria exposa uns 150 automòbils

La Borda Huguet torna a acollir un any més la fira

Per El Periòdic

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, inaugura la Fira del vehicle d'ocasió.
El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, inaugura la Fira del vehicle d'ocasió. | M.R.

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, ha inaugurat oficialment aquest dissabte al matí la cinquena Fira del Vehicle d'Ocasió, que enguany torna a repetir ubicació a la Borda Huguet i compta amb uns 150 vehicles exposats. "Desitgem que molta gent del país i de fora visiti la fira. Crec que els vehicles d'ocasió actualment són complicats de trobar perquè falta estoc. Per tant, és una bona ocasió per poder visitar i comparar amb la finalitat de comprar" ha destacat el mandatari.

Majoral -qui ha celebrat el canvi d'ubicació de l'exposició de vehicles i l'ha qualificat de "més funcional"- ha recordat que la fira és un exemple més dels esdeveniments que contínuament programa la corporació amb l'objectiu de dinamitzar el comerç de la parròquia. En aquest sentit, tot i que el cònsol major lauredià no ha volgut avançar el retorn que podria tenir la fira quant a xifres, ha assenyalat que s'està demostrant el fet que "els concessionaris tenen ganes d'implicar-se, col·laborar i vendre".

Per altra banda, davant d'una pregunta formulada per la premsa amb relació a les eleccions comunals del desembre, Majoral ha assegurat que "s'està treballant amb una confecció d'una nova executiva de partit amb la voluntat d'encara amb les màximes garanties possibles als comicis". En aquest sentit, el mandatari ha puntualitzat que, tant ell com l'actual cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Mireia Codina, estan disposats a tornar-se a presenta, segons informa l'ANA.

PUBLICITAT
PUBLICITAT