PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús treballa en la posada a punt als entrenaments lliures de Portimão

El pilot pateix una caiguda en la primera sessió, però finalitza novè a un segon del millor

Per El Periòdic

Cardelús durant els entrenaments lliures d’ahir.
Cardelús durant els entrenaments lliures d’ahir. | Cardelús Racing Team

Els entrenaments lliures de la quarta cita de la temporada del Moto2 European Championship, que aquest cap de setmana es disputa al circuit de Portimão, van estar marcats pels treballs en la posada a punt de la moto i una certa dificultat per situar-se als primers llocs per a Xavi Cardelús.

El dia no va començar del tot bé amb una caiguda tot just als primers instants de la primera sessió d’entrenaments lliures de la jornada. Afortunadament, l’andorrà no va patir cap lesió i va poder disputar alguns minuts de l’entrenament després que els mecànics del seu equip li reparessin la moto per acabar novè amb un temps d’1’45.242, a un segon del millor registre de la categoria. A la segona sessió del dia, el pilot de Promoracing va marcar el novè millor registre amb una volta ràpida d’1’45.381.

Cardelús va valorar en aquests termes la feina feta en aquestes jornades: «Avui hem millorat clarament respecte a la jornada d’entrenaments lliures d’ahir, però no ha estat suficient. Alguna cosa ens està fallant en la dinàmica de treball que no ens permet fer el pas necessari per rodar en temps que ens permetin situar-nos al top5, però no és res que no es pugui resoldre analitzant tota la informació acumulada de cara als classificatoris de demà», i va afegir que «la caiguda que he tingut al principi de la primera sessió del dia només ens ha fet perdre un cert temps. Demà toca fer un clar pas endavant per donar-li a volta a un cap de setmana que no ha començat del tot bé».

En aquest sentit, avui es faran les dues sessions d’entrenaments classificatoris que definiran la composició de les graelles de sortida de les dues curses que es disputaran demà a partir de les 13.00 i les 16.00 hores, respectivament.

PUBLICITAT
PUBLICITAT