PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Encamp arrenca les activitats esportives a l’aire lliure

Com a novetats es preveuen dues sortides de senderisme amb una sessió de ioga

Per El Periòdic

Imatge d’una sessió de ioga a Sant Romà de les Bons.
Imatge d’una sessió de ioga a Sant Romà de les Bons. | Comú d\'Encamp

Encamp arrenca demà les més de 100 sessions d’activitats esportives dirigides a l’aire lliure programades per aquest estiu. La iniciativa es duu a terme per quart any consecutiu i forma part del pla de xoc engegat pel comú amb la voluntat de dinamitzar l’espai públic de la parròquia amb activitats a l’exterior.

La primera de les sessions tindrà lloc a Sant Romà de les Bons aquest dissabte, 1 de juliol, i s’estendran fins a finals d’agost, tant a Encamp com al Pas de la Casa. Les novetats d’aquest any seran dues sortides de senderisme al cap del Rep que clourà amb una sessió de ioga en alta muntanya els dies 29 de juliol i 26 d’agost, i les sessions de cycling tindran lloc a la terrassa del nou gimnàs d’Encamp.

El conseller d’Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernández, va destacar que les activitats «continuem ampliant l’oferta d’activitats esportives per aquest estiu, amb novetats i utilitzant nous emplaçaments, com per exemple la nova terrassa del gimnàs d’Encamp». 

Les activitats esportives outdoor contemplen sessions de cycling, aiguagim, ioga i circuit funcional. Aquestes tres darreres activitats es faran a la piscina de la Mola. A més, es faran sessions especials de ioga a la natura a Sant Romà de les Bons, al Llac d’Engolasters i a la terrassa panoràmica de l’edifici de Solanelles el i la sortida des del Funicamp. Cal destacar que entre les activitats previstes per aquest any s’incorpora com a novetat dues sortides de senderisme al cap de Rep que clouran amb una sessió de ioga.

D’altra banda, entre les activitats previstes al Pas de la Casa trobem com a novetat una nova modalitat de circuit de muntanya i força. També hi haurà sessions especials de ioga a la natura. Finalment, tot i que no serà a l’exterior, entre les activitats dirigides de l’estiu al Pas s’incorpora l’aiguagim. Totes les activitats són gratuïtes i estan encarades per a persones majors de 14 anys.

PUBLICITAT
PUBLICITAT