PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Ordino oferirà un bus per visitar la vall de Sorteny

La línia parroquial inicia avui el seu servei pels visitants

Per El Periòdic

Bus parroquial d’Ordino.
Bus parroquial d’Ordino. | ANA

La línia de bus parroquial d’Ordino s’amplia fins al parc natural de la vall de Sorteny, a partir d’avui dissabte 1 de juliol i estarà en funcionament durant tot l’estiu, fins al primer cap de setmana de setembre. 

Els usuaris podran arribar al parc en transport públic de forma gratuïta si disposen del títol nacional d’abonament. Les freqüències des d’Ordino començaran a les 08.00 hores fins a les 19.00 hores, cada mitja hora, i l’última tornada des de l’aparcament Canya de la Rabassa serà a 19.30 hores.

L’ampliació respon a la voluntat d’incentivar l’ús de transport públic fins al parc, destaquen des del comú. Els visitants que vulguin arribar en vehicle particular trobaran l’accés limitat des de les 08.30 hores fins a les 16.00 hores, en què l’aparcament tindrà un cost de 4quatre euros per als turismes i de dos euros per a les motocicletes. L’oficina d’informació del parc, situada a l’aparcament Canya de la Rabassa, just a l’entrada de l’espai natural protegit, va obrir portes el passat 1 de juny anticipant la temporada quinze dies per donar més servei als visitants del parc. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT