PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Detingut un home per agredir al seu pare

Els fets van tenir lloc ahir al vespre a Sant Julià de Lòria

Per El Periòdic

Patrulla de la Policia.
Patrulla de la Policia. | Policia d'Andorra

Un home de 54 anys resident al país va ser detingut ahir per cometre un delicte contra la integritat física i moral en l'àmbit domèstic. L'incident es va produir ahir a la parròquia de Sant Julià de Lòria a les 20.05 hores, moment en el qual es va requerir la intervenció policial per una agressió dins d'un domicili. En el moment en què la Policia va arribar al lloc dels fets, els agents van poder contrastar que l'incident s'havia produït arrel d’una discussió familiar que va acabar amb una agressió del fill cap al seu pare.

A més, el passat dimecres es va produir també un incident a la capital a les 23.08 hores. El Cos de Policia va arrestar a un home resident de 36 anys per un delicte contra la salut pública per consum de cocaïna i altres productes estupefaents. El cos d’ordre va acudir al lloc dels fets en ser reclamats per la presència a la via pública d’un individu amb comportaments molt agressius i en un estat alterat. Quan els agents van procedir a dur a terme un control, van contrastar que l’individu portava un tub que utilitzava per a consumir droga tòxica.

Finalment, aquesta setmana s’ha arrestat tres persones per delictes contra la seguretat del trànsit. Tres residents de 41, 49 i 56 anys, amb taxes superiors a 0,80 grams d’alcohol per litre de sang. Segons informa el cos de Policia, la taxa més a elevada ha estat 1,85. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT