PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Prost, líder de l’Aravell Golf en una primera jornada incompleta

L’andorrà Kevin Esteve signa 66 impactes i es col·loca tercer provisional

Per El Periòdic

Un instant de la jornada d’ahir.
Un instant de la jornada d’ahir. | Aravell Golf Open

El francès Mathieu Prost s’ha situat líder de l’Aravell Golf Open by Creand, que va arrencar ahir al recorregut d’Aravell amb 144 jugadors en lliça i amb una climatologia canviant que al final de la jornada no va permetre completar el primer dia de joc. Prost va signar una espectacular primera targeta de 62 cops (-9), gràcies a 11 birdies i dos bogeys, que li van donar el control del torneig amb tres cops de renda sobre el seu compatriota Oihan Guillamoundeguy (-6) i l’andorrà Kevin Esteve, bon coneixedor del camp, que va signar 66 impactes (-5) i es va col·locar tercer provisional. 

Tots ells van poder completar el joc i els problemes meteorològics van arribar amb el torn vespertí. A les 18.00 hores es va haver d’interrompre el joc a causa de la tempesta elèctrica, i ja no es va reprendre en no millorar les condicions i amb la caiguda del dia. En el torn de tarda, l’espanyol que portava millor targeta era Mario Galiano, que havia signat un -5 quan li faltaven per completar els forats del sis al nou.

Cal destacar que una de les novetats d’enguany és la presència del professional de golf adaptat Juan Postigo, que ahir va jugar la primera volta a Aravell Golf.

PUBLICITAT
PUBLICITAT