PUBLICITAT

Escaldes Engordany

Espot es reuneix amb l’alcalde de La Seu d’Urgell

El nou alcalde de La Seu referma el compromís de bon veïnatge amb Andorra

Per El Periòdic

Visita oficial de l’alcalde de La Seu d’Urgell, Joan Barrera, al cap de Govern, Xavier Espot.
Visita oficial de l’alcalde de La Seu d’Urgell, Joan Barrera, al cap de Govern, Xavier Espot. | SFGA/CEsteve

El nou alcalde de La Seu d’Urgell, Joan Barrera, es va reunir ahir amb el cap de Govern, Xavier Espot, en la que va ser la primera visita oficial entre el nou mandatari de la capital de l’Alt Urgell, que va prendre possessió del càrrec el passat 17 de juny, i el cap de l’Executiu. Joan Barrera va manifestar la voluntat de continuar col·laborant amb el Govern d’Andorra en diversos àmbits i alhora va expressar el compromís de reforçar lligams en qüestions com la cooperació en l’àmbit de la sanitat o de la Comunitat de Treball dels Pirineus.

D’altra banda, referent al projecte de la candidatura transnacional per a la inscripció a la llista de Patrimoni Mundial de la Unesco sobre la creació del coprincipat.

Espot i Barrera van tractar qüestions vinculades amb l’aeroport Andorra-La Seu i la mobilitat terrestre, dos temes que van abordar posteriorment amb el secretari d’Estat de Transició Energètica, Transports i Mobilitat, David Forné.

En aquest sentit, tots dos van mostrar la voluntat ferma de millorar el servei de transport de passatgers i reforçar les freqüències entre els dos territoris atesa la mobilitat de treballadors fronteres.

L’alcalde es va mostrar partidiari d’explorar noves sinergies amb el Principat com a motor i dinamitzador de l’economia del territori pirinenc. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT