PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les pluges provoquen el desbordament d’un torrent a Sant Julià

Veïns de la parròquia van patir talls de subministrament elèctric

Per El Periòdic

Inundacions a la zona de la Portalada.
Inundacions a la zona de la Portalada.

La tempesta d’ahir a la tarda va afectar tot el Principat, però sobretot va tornar a caure de ple a Sant Julià de Lòria. La pluja, que va anar de menys a més durant la tarda, va ser molt intensa durant una bona estona, fet que va provocar diverses afectacions. 

A la parròquia laurediana va ser on més es va fer notar; amb inundacions a diversos carrers del centre. A més, es va desbordar un torrent a la zona de la Portalada que va afectar la CG1 i on els cotxes circulaven amb dificultat, sobretot a la zona del centre comercial Epizen.  També va afectar trams com la carretera de la Rabassa, la de Nagol, i va dificultar la circulació al centre del poble.

Durant tota la tarda COEX, Bombers i el Comú de Sant Julià de Lòria van estar treballant a la zona per a poder tornar a la normalitat i prevenir afectacions majors. Els problemes de circulació no van ser els únics, alguns veïns de la parròquia van patir talls en el subministrament elèctric a causa de la pluja.

El Comú de Sant Julià va enviar un missatge de calma a través de les seves xarxes socials, com també ho va fer el cònsol major, Josep Majoral, explicant que estaven treballant per a recuperar la normalitat el més aviat possible.

El servei de meteorologia va destacar que s’havien acumulat 84,5mm a la Borda Viral, dels quals 36,4 van arribar a caure en només mitja hora. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT