PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Missa de Sant Pere a Canillo en honor a mossèn Ramón

El sacerdot va rebre una escultura com a obsequi per part del comú

Per El Periòdic

Ahir es va dur a terme la missa de Sant Pere en homenatge a mossèn Ramón a l’església Sant Pere del Tarter en honor als 60 anys on el sacerdot exercir les seves funcions. Segons informa AINA, el mossèn Ramón va fer un discurs on ha repassat la seva trajectòria com a sacerdot d’una manera molt humil i senzilla, destacant la seva labor d’ençà que va començar a exercir l’any 1963. El mossèn va esmentar que, després d’estar un temps a Organyà, va arribar a la parròquia de Canillo on actualment continua complint amb les seves funcions eclesiàstiques des de fa 57 anys, la major part de la seva carrera.

La missa de Sant Pere va comptar amb la música del Grup Sardanista de Montserrat engrandint la bellesa ballant dues sardanes, una de lluïment i un altre de punts lliures de l’acte, segons explica AINA. Tot seguit, es va celebrar un galot a l’exterior, a més que se li va fer entrega al mossèn Ramón d’un obsequi per part del comú de Canillo. El cònsol major de la parròquia, Francesc Camp, i el cònsol menor, Marc Casal, van regalar al mossèn Ramón una escultura de l’artista artesà Toni González. L’artefacte en qüestió consistiria en unes mans agafades a una campana, probablement simbolitzant els campanars de les esglésies que han estat custodiats pel mossèn.

L’acte va comptar amb la presència del ministre de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia i portaveu de l’Executiu, Guillem Casal, qui va felicitar el mossèn per la seva dilatada trajectòria de 60 anys al servei de l’església i per les seves nombroses dècades exercint al Principat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT