PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Inici de la festa major del Pas de la Casa amb dinar popular

La festivitat comptarà amb el mercat d’oportunitats ‘La Braderie’ com a novetat

Per El Periòdic

Dinar popular del Pas de la Casa, ahir.
Dinar popular del Pas de la Casa, ahir. | ANA

La festa major del Pas de la Casa va començar aquest dijous al matí amb la tradicional missa de sant Pere i un homenatge a Salvador Caceres, qui fou un dels pioners en la creació de la primera edició de la festivitat de la vila i precursor de la comissió de festes del Pas de la Casa. L’acte de commemoració forma part dels homenatges anuals que duu a terme la comissió, des de l’any 2019, amb la voluntat de lloar i posar en valor als pioners del Pas.

Després de la missa i l’homenatge, la plaça de l’Església es va emplenar de ciutadans i visitants que van gaudir del dinar popular, una barbacoa d’hamburgueses, i d’una actuació en tribut a Elvis Presley. Les activitats van prosseguir a la tarda amb una festa de l’escuma, un berenar de germanor, jocs d’aigua i un concurs de petanca. A la nit, es van encendre els focs artificials i la jornada va finalitzar amb l’actuació de Rumband.

La festa major del Pas de la Casa comptarà amb el mercat d’oportunitats ‘La Braderie’ i la Festa de la multicultura, dos esdeveniments que eren un referent a la vila i que es van haver d’aturar a causa de la pandèmia de l’any 2020. Aquest any tornen i ho fan dins del programa d’activitats de la Festa Major.

PUBLICITAT
PUBLICITAT