PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Ironman 70.3 tindrà més de 30 triatletes d’elit

Jan Frodeno i Cameron Wurf, residents al país, seran els grans noms a seguir

Per El Periòdic

La pujada a un dels ports de l’edició anterior.
La pujada a un dels ports de l’edició anterior. | Ironman

Ja ha començat el compte enrere perquè aquest diumenge 2 de juliol Andorra sigui de nou el gran escenari de l’lronman 70.3 Andorra, amb el cor de la capital del país com a centre neuràlgic de la prova. Gairebé 500 triatletes estaran a la línia de sortida, amb una presència molt destacada d’atletes d’elit, tant en categoria femenina com masculina, superant la trentena. Aquesta competició forma part de l’Andorra Multisport Festival (AMF), un esdeveniment d’esports de resistència i aventura, organitzat per The Ironman Group.

El cartell de triatletes d’elit de l’Ironman 70.3 Andorra 2023 serà de luxe, amb una trentena de noms destacats d’aquest esport i amb una llarga trajectòria i un palmarès brillant. Entre els atletes professionals cal destacar la presència de l’alemany Jan Frodeno, i de l’australià Cameron Wurf, tots dos residents al Principat. Seran els grans noms a seguir, però no els únics, perquè també hi haurà triatletes de pes com el també australià Josh Amberger, l’alemany Jonas Schomburg, el neozelandès Kyle Smith, el britànic Matt Palmer, el francès Antony Costes i el català Jordi Montraveta, entre altres.

En aquesta edició, l’organització ha fet un nou pas endavant per prioritzar la qualitat reconeguda d’aquest esdeveniment esportiu per davant de la quantitat, al mateix temps que oferirà encara millors serveis a tots els participants. També s’ha optat per deixar el pàrquing del Parc Central amb l’objectiu de reduir l’impacte en la mobilitat i descongestionar aquesta zona.

Novament, l’Ironkids també repetirà presència a Andorra, concretament el dissabte 1 de juliol al matí. Aquesta prova no competitiva permetrà veure els joves atletes córrer pel centre d’Andorra la Vella. L’edat dels participants oscil·la entre els tres i els 15 anys i, a més,  la inscripció és gratuïta. En darrer lloc, cal destacar que hi haurà quatre distàncies, segons l’edat de naixement, i anirà dels 250 metres fins als 1.000 metres.

PUBLICITAT
PUBLICITAT