PUBLICITAT

DA se suma al diagnòstic econòmic de la CEA, la Cambra i l'EFA

  • Cinca aplaudeix la «neutralitat» de l'empresariat davant la campanya del 3-A
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El número dos de DA, Jordi Cinca, el dia de la presentació de la formació. Foto: TONY LARA

El número dos de la llista nacional de Demòcrates per Andorra (DA), Jordi Cinca, va afirmar ahir dimarts que des de la formació «es comparteix la diagnosi feta per la Cambra de Comerç, la CEA i l'EFA sobre la situació econòmica». Mitjançant un comunicat, el representant de DA va recordar que la candidatura que lidera Toni Martí ve defensant des d'un primer moment «la necessitat de reactivar l'economia», motiu pel qual s'està a punt de tancar un programa que incidirà directament sobre aquesta matèria. Informa l'ANA.

Cinca va valorar positivament «la neutralitat» mantinguda per Marc Pantebre (CCIS), Xavier Altimir (CEA) i Joaquim Tomàs (EFA) davant la imminent campanya electoral. També va recordar que les valoracions realitzades en el marc de la presentació d'un projecte de reformes per al progrés i la competitivitat «no només són compartides, sinó que DA acollirà el màxim de propostes possibles per tal de redreçar la situació econòmica». Cinca va afegir que DA té la ferma voluntat de mantenir en tot moment una actitud activa d'escolta de les preocupacions de la ciutadania, amb la convicció que no es pot governar d'esquenes a la societat civil organitzada.

El número dos de DA ha assenyalat que les propostes econòmiques de la formació passaran per «dos grans eixos». D'una banda, «la reactivació immediata centrada en un increment del PIB» que beneficiï el teixit empresarial com a pas previ al benestar social. En una segona línia d'acció paral·lela, Cinca va destacar que també «s'actuarà amb una visió a llarg termini», en aquest cas «amb mesures estructurals el resultat de les quals només es notarà passats uns anys». Des de DA es potenciaran, segons Cinca, «tots els sectors que han contribuït durant anys a crear la marca Andorra». A partir d'aquí, va insistir, «s'aplicaran mesures per a cimentar les bases del nou model econòmic» mitjançant una obertura vinculada al creixement de sectors potencialment importants.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT