PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Més de 50.000 entrades venudes per al Cirque du Soleil

S’han comprat el 90% de les localitats dels caps de setmana

Per El Periòdic

Un número del darrer espectacle del Cirque du Soleil.
Un número del darrer espectacle del Cirque du Soleil. | El Periòdic

L’espectacle del Cirque du Soleil d’enguany, que s’ha creat en exclusiva per celebrar el desè aniversari a Andorra ja supera les 50.000 entrades venudes, destacant les xifres de les representacions que cauen en cap de setmana, on ja s’han comprat el 90% de les localitats.

Enguany, per primera vegada tots els tiquets van associats a un seient, ja que s’ha eliminat l’opció més econòmica que existia per a veure l’espectacle dempeus. Tot i així, el ritme de venda és proporcionalment superior al de l’any passat en les mateixes dates. A més, s’ha observat una tendència al llarg dels anys que mostra que les vendes s’acceleren a mesura que l’espectacle comença a representar-se, i des d’Andorra Turisme expliquen en un comunicat que «amb aquestes dades, el percentatge de l’ocupació total serà superior a la de l’any passat».

Les dades inclouen les persones que han comprat el seu seient a través del web com també les reservades per part del sector turístic. Cal destacar que bona part dels seients dels espectacles els adquireixen hotels i comerços del país, que després ofereixen paquets als seus clients.

El Cirque Du Soleil té previstes 22 representacions de FESTA, l’espectacle d’enguany, i es representarà de dimarts a dissabte a partir del dia 1 de juliol, amb la seva darrera funció el 31 del mateix mes, per un preu d’entre 21 i 29 euros. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT