PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El 52è Ral·li d’Andorra Històric torna al setembre

La cita amplia per a l’edició d’enguany, dissabte 16, la seva oferta esportiva als equips de Regularitat Sport

Per El Periòdic

Imatge del cartell de la 52a edició.
Imatge del cartell de la 52a edició. | ACA

La divisió esportiva d’ACA CLUB va anunciar ahir la convocatòria del Ral·li d’Andorra Històric 2023, prova que després de tornar l’any 2022 a la modalitat de Velocitat per a automòbils Clàssics i Legend, amplia la seva oferta esportiva als equips de Regularitat Sport. D’aquesta manera, totes aquestes modalitats conviuran en la que serà la 52a edició de la cita, que es disputarà el dissabte 16 de setembre.

L’estructura de la competició serà pràcticament idèntica a la de fa un any, amb nou trams tancats al trànsit (quatre dels quals diferents) que totalitzaran prop de 80 quilòmetres de velocitat/regularitat. El parc de vehicles i el final de ral·li estaran situats en l’aparcament Prada Casadet, mentre que el podi de sortida s’instal·larà, com és habitual, en el pont de la Rotonda, en ple eix comercial d’Andorra la Vella. Cal destacar que a mitjans de juliol es publicarà el reglament i el programa del ral·li.

Que convisquin els participants de Velocitat amb els de Regularitat no és novetat en el Ral·li d’Andorra perquè ambdues modalitats van participar conjuntament en la prova d’ACA CLUB entre els anys 2008 i 2011.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT