PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Nou accés per a arribar al Parc Natural de Comapedrosa

Estrenat el nou camí de les Carboneres, que és més accessible

Per Maria Lozano

Olga Molné, Eva Sansa, Sergi Gueimonde i Josep Maria Garrallà, ahir.
Olga Molné, Eva Sansa, Sergi Gueimonde i Josep Maria Garrallà, ahir. | Comú de la massana

Ahir es va inaugurar el nou camí de les Carboneres de la mà de les cònsols de la Massana, Olga Molné i Eva Sansa, els consellers de Medi Ambient i Turisme, Sergi Gueimonde i Josep Maria Garrallà.

Aquest camí passa a ser el nou accés al Parc Natural de la Comapedrosa, i la pista quedarà com a via als vehicles de serveis. El camí de les Carboneres s’ha recuperat modificant un tram perquè sigui més accessible, i s’han introduït tres passarel·les perquè sigui una via segura per a anar a peu. La longitud del recorregut és de 430 metres amb un desnivell suau.

Gueimonde va explicar que «es tracta d’un camí espectacular, amb el riu que ens acompanya durant tot el camí fins a arribar a AigüesJuntes, i a partir d’aquí podem anar direcció cap al Pla de l’Estany». A més, va emfatitzar que per a recuperar l’antic camí s’ha comptat amb la col·laboració de la gent d’Arinsal i, en especial, del membre del Quart, Amadeu Gelabert «El camí, que he fet tantes vegades quan era jove, s’ha anat emboscant. Val la pena conservar-lo». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT