PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

El Prat del Roure inaugura una nova zona de jocs

Hi ha una nova zona per a nens de vuit a 14 anys i una de cal·listènia

Per Maria Lozano

Rosa Gili i els infants a la inauguració de la zona de jocs.
Rosa Gili i els infants a la inauguració de la zona de jocs. | M.L

Escaldes-Engordany va inaugurar ahir la nova zona de jocs al Prat del Roure, que consta de 1.000 metres quadrats de zona verda i estructures per als més petits. Així doncs, els infants de la parròquia van inaugurar una zona de jocs de vuit a 14 anys, que consta d’una estructura de cordes, una zona de parkour i cal·listènia, a més  de tobogans que ja hi havia al parc. Aquestes estructures van ser demanades per al Consell d’Infants de la parròquia. 
La cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili ,va explicar que l’objectiu de les noves estructures és que els nens «es moguin i deixin de banda els ordinadors per a passar més estones a l’aire lliure», i va anunciar que properament es presentaran nous equipaments a la zona del parc de Sant Jaume. En aquest últim, es va explicar que s’ha substituït una estructura amb la forma d’una aranya «que era molt vella», per a ubicar un nou joc de cordes diferent del que hi ha al Parc del Roure.

A més, Gili va reconèixer que s’ha tardat més del que s’esperava perquè al principi s’havia pensat en unes ubicacions diferents, però eren territoris privats, i finalment s’ha optat en posar els nous equipaments en els espais actuals tenint en compte que són terrenys comunals: «Ens sabia greu muntar-ho en un lloc que no sigui de domini públic», explicava. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT