PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La FAM presenta els sis participants dels mundials

Els campionats juvenils de Skyrunning tindran lloc del 4 al 6 d’agost a Gran Sasso, Itàlia

Per El Periòdic

L'equip de l'any passat.
L'equip de l'any passat. | FAM

L’equip tècnic de la Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM), juntament amb el seleccionador nacional de curses de muntanya de la FAM, Fabrizio Gravina i el seleccionador juvenil, Guillem Campeny, van donar ahir a conèixer els sis atletes que representaran Andorra en els Campionats Mundials Juvenils de Skyrunning que tindran lloc del 4 al 6 d’agost a Gran Sasso, Itàlia. 

Els sis atletes són: Thomas Pereiro en la categoria Youth A, Max Palmitjavila en la categoria Youth B, Marc Casanova, David Rogé i Lea Ancion en la categoria Youth C i Gerard Rogé en la categoria U23. Guillem Campeny, seleccionador nacional juvenil serà qui els acompanyarà.

Els Youth Skyrunning World Champs el divendres 4 d’agost amb la prova Vertical de 3,8 kilòmetres i 1.033 metres de desnivell positiu. Dissabte serà el torn de la Sky Youth C i U23 amb 23 kilòmetres de distància i 2.226 metres de desnivell positiu. Finalment, diumenge tindrà lloc la Sky Youth A i B amb 10 kilòmetres per recórrer i 1.100 metres de desnivell positiu.

Les categories puntuables són les següents: Youth A per atletes d’entre 15 i 16 anys, Yotuh B per als participants d’entre 17 i 18 anys, Youth C per a corredors d’entre 19 i 20 anys i finalment, la categoria U23 per als joves d’entre 21 i 23 anys.

Els sis atletes seleccionats competiran en la prova Vertical de divendres així com en les respectives Sky en funció de la categoria.

PUBLICITAT
PUBLICITAT