PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús té el podi com a objectiu per a aquest cap de setmana

L’Autódromo do Algarve de Portimão acull la quarta prova l’Europeu de Moto2

Per El Periòdic

Imatge de Xavi Cardelús.
Imatge de Xavi Cardelús. | Cardelús Racing Team

Xavi Cardelús disputarà aquest cap de setmana la quarta prova del Moto2 European Championship a l’Autódromo do Algarve de Portimão. El campionat visita Portugal per segona vegada després d’haver-se posat en marxa a Estoril i l’andorrà ho fa amb l’objectiu de tornar al podi.

El pilot de l’equip Promoracing arriba ocupant el cinquè lloc de la classificació provisional del certamen amb 44 punts, a vuit del quart classificat, Yeray Ruiz. L’andorrà ja sap el que és pujar al podi del circuit de Portimão, ja que l’any passat es va classificar tercer a la primera de les dues curses disputades al llarg del cap de setmana. En aquesta ocasió, la categoria de Moto2 també competirà en dues ocasions el pròxim diumenge.

Cardelús planteja d’aquesta manera la segona visita de l’any al país lusità: «Vaig començar la temporada pujant al podi a Portugal, a la segona de les dues curses disputades a Estoril i el meu objectiu en la tornada a aquest país no és cap altre que el de trepitjar-lo de nou, i si pot ser en dues ocasions, millor que no pas una». També va afegir que «el cert és que a les proves de València i Jerez no hem acabat d’aconseguir els resultats que perseguíem i que crec que tenim al nostre abast, tot i ser petits detalls».

Finalment, l’andorrà va assenyalar que «el traçat de Portimão és molt exigent i combina parts molt ràpides amb unes altres força tècniques, i vull repetir o millorar l’experiència de l’any passat».

Com és habitual, demà i divendres tindran lloc les sessions d’entrenaments lliures que donaran pas a les dues sessions classificatòries de dissabte i les dues curses previstes per a diumenge.

PUBLICITAT
PUBLICITAT