PUBLICITAT

Més de 350 controls en la campanya dirigida a motocicletes i ciclomotors

La Policia només ha hagut d'imposar una vintena de sancions

Per El Periòdic

Imatge d'un dels controls efectuat pel cos policial.
Imatge d'un dels controls efectuat pel cos policial. | Policia d\'Andorra

Segons ha informat la Policia, un total de 353 controls han estat efectuats en la campanya de seguretat en el trànsit adreçada a conductors de motocicletes i ciclomotors i que ha tingut lloc entre el 6 i el 17 de juny. Durant aquest període de temps, s'han verificat les condicions administratives i tècniques dels vehicles, així com el fet de vetllar perquè no es produïssin imprudències o infraccions en la conducció.

Tot i això, i malgrat l'alta xifra dels controls duts a terme, els agents només han hagut d'imposar una vintena de sancions, la majoria relacionades amb la vigència de la ITV. Les segueixen les multes per no respectar la senyalització horitzontal de la calçada o avançar trepitjant una línia contínua, mentre que la resta de sancions han versat al voltant de conduir amb permisos d'una altra categoria, tenir el carnet caducat o conduir amb permís estranger amb més d'un any de residència, no circular amb el tub d'escapament en condicions, no poder mostrar el comprovant de l'assegurança o no portar guants.

Tanmateix, el cos policial demana prudència i assegura mantenir-se especialment atents, ja que en aquesta època de l'any augmenten els accidents amb la implicació d'aquest tipus de vehicles. Així doncs, la intenció és continuar incidint en la prevenció i la bona convivència de tots els vehicles a la xarxa viària.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT