PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La pluja desllueix el FesTapa, una de les novetats d’Encamp

La jornada clou amb actuacions, un concurs, la nit de les Bruixes i focs artificials

Per El Periòdic

Els restauradors participants.
Els restauradors participants. | Comú d\'Encamp

Un total de 10 establiments van prendre part ahir del FesTapa, una de les novetats de la Festa del Poble d’Encamp que es va veure deslluïda per la pluja de primera hora de la tarda. Tot i això, l’esdeveniment es va poder reprendre amb normalitat passades unes hores, quan les precipitacions van començar a davallar. L’esdeveniment va consistir en una tarda de música en directe i gastronomia a l’aparcament de Sant Miquel. En aquest espai, els 10 establiments participants van presentar una tapa que els assistents van poder degustar per un preu simbòlic de dos euros.

Les tapes proposades van tenir com a protagonistes diferents ingredients com ara el bacallà, el pollastre o l’ànec, combinats amb bolets i salses de tòfona o romaní. La gran majoria d’elles van ser salades, però un establiment també es va atrevir a presentar una dolça.

Així doncs, els establiments van competir per rebre el premi a la millor tapa, un guardó atorgat pels participants a través de votacions populars, el premi a la tapa més creativa, atorgat pel jurat i valorat en 150 euros, i la tapa més venuda, que es decideix en funció de les vendes registrades durant la tarda.

A banda d’aquesta activitat, Encamp va cloure ahir la Festa del Poble amb una actuació musical d’Alba Cañabate i Marc Medeiros al mateix aparcament de Sant Miquel, una exhibició de dansa del Club Esportiu Andorrà de Dansa i Fitness al mateix espai; una sessió de tardeo amb Dj Moncho; un concurs de porró; la nit de les Bruxies al carrer Major i els focs artificials de fi de festa que van tenir lloc, a partir de les 22.00 hores, al pont de Riberaigües.

PUBLICITAT
PUBLICITAT