PUBLICITAT

Motand: la gran aposta per a fer d’Andorra un hub de la moto

L’esdeveniment se celebrarà en el marc de la Rider 468, a més de comptar amb moltes activitats lúdiques

Per Joan Jiménez

Carles Sansa, Miquel Canturri i Toni Soler, ahir a la presentació de Motand al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.
Carles Sansa, Miquel Canturri i Toni Soler, ahir a la presentació de Motand al Centre de Congressos d’Andorra la Vella. | ANA/M.F.

El Comú d’Andorra la Vella, conjuntament amb múltiples col·laboradors experts en el sector de la moto com la penya motorista l’Esquirol o els comerços locals enfocats en aquest tipus de motorització, ha estrenat Motand, un esdeveniment destinat a tots aquells amants del vehicle de dues rodes per a tal i fer créixer la capital i al país com a centre neuràlgic dels Pirineus en aquesta matèria. El cònsol menor d’Andorra la Vella, Miquel Canturri, el president de l’Associació d’Importadors de Vehicles d’Andorra (AIVA), Carles Sansa, i el vicepresident de la penya motorista l’Esquirol, Toni Soler, van presentar ahir l’esdeveniment en una conferència de premsa a la sala d’actes del Centre de Congressos de la capital. El cònsol va anunciar que l’esdeveniment tindrà lloc el 7 i 8 de juliol a l’avinguda d’Enclar i de Santa Coloma, un emplaçament estratègic, ja que és la zona que concentra més comerços especialitzats en el món de la moto, assenyalant que «el que volem fer és que aquest clúster de botigues sigui un referent a tot el voltant d’Andorra, a Catalunya, Aragó i el sud de França».

El Motand aglomerarà tot un sortit d’activitats que compliran els desitjos de tot aquell aficionat motorista. Com a plat fort de les jornades, l’acte se celebra acompanyant la setena edició de la Rider 468, una marxa moto-turística que recorrerà carreteres andorranes, catalanes i franceses sumant un total de 400 quilòmetres que permetrà gaudir als pilots d’un recorregut de gran interès amb la millor companyia d’altres apassionats de les dues rodes. La sortida d’aquest any tindrà lloc a les 07.00 hores del dissabte 8 de juliol, i s’espera que els pilots arribin entre les 16.00 i 17.00 hores del mateix dia. L’acte comptarà amb moltes i diverses activitats pel públic general, com una exposició de motos clàssiques, un simulador de Moto GP apte per a infants i adults o una exhibició d’acrobàcies duta a terme pel pilot Emilio Zamora. A més, Motand tindrà un especial enfocament en els infants al «guarnir tot l’esdeveniment amb activitats pels nanos perquè tinguin la seva primera aproximació al món de la moto», va declarar ahir el president de l’AIVA. La cita comptarà amb una activitat infantil de moto elèctrica, tallers infantils de globoflèxia i pintacares i un escape room pels més menuts de casa. Finalment, l’acte durà a terme la seva cloenda amb un concert de versions per part dels Fòssils. 

Les entitats participants van aclarir que no tenen expectatives de participació o d’èxit, sinó que volen dur a terme aquesta primera edició el millor possible per tal de poder atorgar-li una continuïtat.

PUBLICITAT
PUBLICITAT