PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El cos d’ordre deté dos homes per violència de gènere

La Policia arresta un altre amb 13,6 grams de cocaïna

Per El Periòdic

L'edifici central de la policia d'Escaldes-Engordany.
L'edifici central de la policia d'Escaldes-Engordany. | ANA / M. P.

La Policia va detenir el passat cap de setmana dos homes com a presumptes autors de delictes contra la integritat física i moral per violència de gènere. Els agents van arrestar el primer, de 36 anys, dissabte a la tarda a Andorra la Vella per agredir i amenaçar de mort la parella i el fill menor d’aquesta. A més de la violència de gènere, se’l va detenir per violència domèstica per l’agressió al menor, i per un delicte contra la llibertat per les amenaces. El mateix dissabte al vespre, a la Massana, la policia va arrestar un segon home, de 39 anys, també per agredir la parella. Fa unes setmanes se l’havia detingut pel mateix motiu.

Una estona més tard, a Encamp, els agents van arrestar un jove de 19 anys, per un altre delicte contra la integritat física i moral. En aquest cas, la detenció es va efectuar perquè va propinar un cop de puny a un altre home i va causar-li lesions.

D’altra banda, diumenge a la nit la Policia va detenir al Pas de la Casa un home, de 42 anys i no resident, amb 13,6 grams de cocaïna. I, durant el cap de setmana, es va arrestar a Sispony dos homes més, de 22 i 28 anys, en possessió d’1,1 i 0,9 grams de cocaïna respectivament.

Pel que fa a les detencions per alcoholèmia, els agents van arrestar un altre jove de 19 anys amb una taxa d’1,32 g/l la matinada de diumenge.

PUBLICITAT
PUBLICITAT