PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cachafeiro guanya a Motorland Aragón

L'andorrà finalitza segon en la segona cursa, i es col·loca a 34 punts del primer lloc de la categoria 'Mini'

Per El Periòdic

Cachafeiro celebra la victòria de la primera cursa.
Cachafeiro celebra la victòria de la primera cursa. | Tony Cachafeiro

Tony Cachafeiro va brillar aquest cap de setmana a Motorland Aragón, tercera cita del Campionat d'Espanya de Kàrting (CEK), aconseguint la victòria a la primera carrera i una segona posició en la segona, resultats que el col·loquen en la cinquena plaça del certamen a 34 punts del primer lloc de la categoria Mini amb una prova per disputar-se. Així, l'andorrà va tancar molt bé un cap de setmana en el qual va demostrar bon ritme als cinc entrenaments lliures de divendres, establint el sisè millor temps als acumulats i sent el més ràpid de forma habitual en el segon sector.

Aquest rendiment el va fer encarar confiat la classificació, i així va ser. Va tenir a tocar la pole. El pilot va marcar els millors cronos als dos primers sectors, però en l'última corba un altre corredor va xocar amb ell i no li va permetre finalitzar la volta. Tot i això, el jove es va refer a les dues mànigues classificatòries de dissabte, remuntant vuit posicions i posant els fonaments del seu millor diumenge al CEK.

Cachafeiro va demostrar de nou que el seu fort és la gestió de la cursa i els avançaments. Va sortir onzè en la primera carrera i va acabar guanyant després de lluitar contra el seu company d'equip al MCD Racing, Nuvola Morales. 10 places remuntades que li van permetre assolir el seu primer triomf al CEK. A més, a la segona cursa va finalitzar en la segona posició, aquest cop darrere, i per mil·lèsimes, de Morales. 

Amb els resultats, l'andorrà es col·loca en la cinquena plaça del campionat, a només 34 punts del lideratge de la categoria Mini. Una plaça provisional a la taula, ja que, d'acord amb el reglament del CEK, per a establir els punts al final del certamen, que es tancarà del 29 de setembre a l'1 d'octubre a Zuera (Saragossa), s'ha d'esborrar el pitjor resultat de cada participant. Així doncs, el pilot estarà en la lluita pel títol de la categoria fins a l'últim cap de setmana.

PUBLICITAT
PUBLICITAT