PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Encamp acull ‘Crash Car’ en la Festa del Poble

Hi ha hagut una multitudinària participació

Per El Periòdic

El ‘Crash Car’ d’Encamp celebrat a l’aparcament de Prada de Moles.
El ‘Crash Car’ d’Encamp celebrat a l’aparcament de Prada de Moles. | ANA / M.P.

L’aparcament de Prada de Moles d’Encamp va acollir a una nova edició del mític Crash Car, una activitat que s’emmarca dins dels actes de celebració de la Festa del Poble que finalitza avui. Així, la calor no va impedir a centenars de persones donar-se cita en aquest espai per a gaudir d’un dels actes més característics de la festa encampadana, una prova que consisteix a esbrinar quin és el vehicle que té més resistència i on l’humor encampadà hi és ben present.

De la mateixa manera que en edicions anteriors, el Crash Car va comptar amb la participació d’una trentena de vehicles, uns més petits i altres més grans. La ‘competició’, per tant, es va dividir en diferents rondes depenent del tamany dels cotxes per arribar a una ronda final on només hi podia haver un guanyador, l’últim vehicle que aconseguís moure’s per si sol.

Els vehicles es van preparar per a l’ocasió, pintats i decorats, amb els vidres fora per a evitar situacions de perill i amb els conductors i els copilots amb casc per a garantir la seva seguretat. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT