PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Una topada frustra la carrera de Joan Vinyes al circuit de Zandvoort

El pilot andorrà va haver d’abandonar 20 minuts després de l’inici de la primera cursa

Per El Periòdic

Joan Vinyes, corrent amb el seu Porsche a Zandvoort.
Joan Vinyes, corrent amb el seu Porsche a Zandvoort. | FotoEsport

Cap de setmana de sant frustrant pel pilot andorrà Joan Vinyes. El de Baporo Motorsport va haver d’abandonar al cap de 20 minuts després de l’inici de la primera carrera per un xoc frontal contra un rival que va aparèixer de forma imprevista al circuit de Zandoort, als Països Baixos. A causa de l’escas temps amb el qual comptava l’equip per a reparar al vehicle, Vinyes no va poder competir en la segona cursa del gran premi per culpa d’aquest accident inicial. Per fortuna, l’incident no va tenir conseqüències físiques pel pilot d’Andorra.

Un cop passades les revisions mèdiques per a assegurar que l’andorrà estava en perfecte estat després del xoc, Vinyes va declarar que «estava en plena lluita per la tercera posició del podi PRO-AM, quan en apartar-se lleugerament el rival que em precedia, anàvem pràcticament enganxats, va aparèixer, sense temps a reaccionar, un altre rival que s’havia sortit de la pista, el seu Porsche va tornar al recorregut i es va quedar mig creuat a la pista en sentit contrari. L’impacte frontal per part meva, a la seva zona davantera dreta, va ser inevitable».

El pilot de Baporo Motorsport va saber que la seva competició durant el gran premi de Zandvoort havia finalitzat després de l’incident, ja que «era evident que la mecànica del Porsche estava molt tocada. En el que a mi es refereix, per experiència, tenia clar que després d’un toc en el qual passes de 120 a 0 km/h en dècimes de segon, el dolor muscular l’endemà és notable», va declarar l’andorrà. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT