PUBLICITAT

Un altre èxit dels Manolos a la capital

El concert del grup espanyol és l'esdeveniment més destacat de la Festa del Poble

Per El Periòdic

La plaça Vinyes durant l'actuació dels Manolos.
La plaça Vinyes durant l'actuació dels Manolos. | M.F.

Andorra la Vella ha celebrat aquest dissabte la festa del poble amb un concert de Los Manolos com a esdeveniment més destacat. L'actuació, que aquest any s'ha desplaçat cap a la plaça Vinyes, ha omplert l'espai de gent que no s'ha volgut perdre la rumba del grup català. El cònsol major, David Astrié, ha destacat que amb les diferents activitats que s'han anat programant els anys anteriors aquesta festa del poble "s'hagi recuperat" després que s'hagués perdut i ha afegit que l'actuació de Los Manolos sigui ja un clàssic. El cònsol ha recordat que aquest dissabte està ple d'activitats "perquè tothom pugui gaudir de la festa del poble", ja que hi ha inflables per als infants als Serradells, sardanes a la tarda i focs artificials i també per als més joves la festa de la joventut, que clourà amb el concert de Sofia Gabanna.

La previsió era que aprofitant la festa del poble es pogués inaugurar el tobogan gegant a la piscina exterior dels Serradells i Astrié ha lamentat que "malauradament" hi ha hagut "una mica de retard" i l'estructura no ha arribat a temps perquè es pugui estrenar aquest 24 de juny. De totes maneres, ha afegit que "si tot va bé" la setmana que ve ja es podrà inaugurar. També cap a finals del mes, o amb més probabilitat a principis de juliol, es podran inaugurar els jocs infantils del parc Central. El cònsol ha destacat que en aquest cas les obres van "'on time'" i que, per tant, els més petits podran gaudir de les noves estructures coincidint amb l'inici de les vacances escolars.

Aprofitant que la festa del poble té com a un dels punts neuràlgics la plaça del Poble, i qüestionat pels mitjans de comunicació, Astrié ha destacat que el fet que la plaça estigui plena "de gom a gom" amb el concert i que a l'altra banda també s'estigui celebrant l'Andorra Multisport Festival demostra que és "un lloc central importantíssim per a la parròquia i per al país" i, per tant, ha defensat que el proper mandat el projecte que l'ha de centrar és precisament la remodelació de la plaça, de la qual ja hi ha un projecte previst sobre la taula en el qual ara treballen els tècnics per deixar-ho tot "preparat" perquè la propera administració ja pugui adjudicar les obres. El cònsol major ha defensat que si ell es presenta a les eleccions i guanya per a ell serà un "projecte de mandat".
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT