PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Aravell, preparat per a acollir una nova cita de l’Alps Tour

Ahir es va fer la presentació de la cita, que comptarà amb golfistes de 15 països

Per El Periòdic

Imatge de la roda de premsa de presentació de l’Alps Tour.
Imatge de la roda de premsa de presentació de l’Alps Tour. | ANA / E.P.

La segona cita de l’Aravell Golf Open by Creand, corresponent al circuit de l’Alps Tour es disputarà la setmana vinent, entre el 29 de juny i l’1 de juliol. Ahir, a la seu social de l’entitat financera es va fer la presentació de la prova esportiva que enguany comptarà amb golfistes arribats de 15 països diferents. L’acte, que va ser dirigit pel director de l’àrea de Banca Privada Andorra de Creand Crèdit Andorrà, Jordi Playà, va tenir la participació del president instituciona de l’Aravell Golf Club, Antonio Rodríguez, i del promotor del torneig, José Manuel Lara.

«Aquesta segona edició ens consolida. Ara, a banda de les persones que hi viuen a prop, molta gent coneix que hi ha aquest camp de golf a Aravell. En gran part també perquè el guanyador de l’any passat, Tom Vaillant, que era amateur, ha fet el salt a professional amb molt bons resultats», va destacar Rodríguez. Per la seva part, Lara, que també ha contribuït en el disseny del camp, va explicar que «té força dificultat», i va afegir que «tenim llista d’espera». En aquest sentit, per a dirimir les darreres 25 places que disputaran l’Aravell Golf Open by Creand, el pròxim dilluns es jugarà una prèvia amb 40 golfistes, dels quals només 25 accediran al torneig. Cal destacar que el campionat portarà entorn de 200 persones entre Andorra i la Seu d’Urgell i que, un cop acabat el campionat i feta l’entrega de premis, el dissabte a mitja tarda, el guanyador oferirà un clínic d’una mitja hora.

El somni del Challanger / Sobre les possibilitats que en un futur Aravell esdevingui un camp que aixoplugui tornejos d’un nivell superior, tant Rodríguez com Lara van coincidir a afirmar que és una qüestió purament econòmica, ja que el camp compleix les necessitats que poden tenir campionats del circuit Challenger. «Nosaltres ho tenim al cap, però som conscients que és complicat», va esmentar Rodríguez. Playà va afegir que «de moment, estem en aquesta segona edició i volem veure com evoluciona. Estem molt contents amb el desenvolupament i retorn que hi va haver de l’edició de l’any passat», informa l’ANA.
 

PUBLICITAT
PUBLICITAT