Andorra continua destacant als Special Olympics de Berlín 2023

Leticia Jales i Laia Rodríguez estrenen el medaller andorrà en petanca i rítmica

Leticia Jales amb la medalla.
Leticia Jales amb la medalla. | Special Olympics Andorra

La representació andorrana als Special Olympics de Berlín 2023 va assolint bons resultats en les diferents disciplines durant aquesta setmana. Dimecres, Enric Adran i Sandra Carvalho van quedar quarts després d’arribar a la gran final de bàdminton, col·locant Andorra a les portes del podi en una meritosa actuació. Clàudia Ramos es va classificar per a les finals de natació en la modalitat de 25 metres lliures i va arribar al top6 de la classificació general. Jordi Tarifa va arribar a la quarta posició en les finals de botxes. D’altra banda, Pedro Martínez va aconseguir collar-se al top5 de pes i al top4 als 100 metres llisos amb una marca de 18.08 segons, mentre que Aina Barón arribava vuitena en la mateixa disciplina amb un cronòmetre de 22.44 segons. Jennifer Vilchez va col·locar el Principat a la cinquena posició en llançament de pes. Així també, el país ha obtingut ja medalles als Special Olympics gràcies a una magnífic rendiment de Leticia Jales, or en petanca, i Laia Rodríguez, que ha acumulat tres medalles de bronze en tres aparells diferents. Aquestes fites, tant les medalles com els bons resultats aconseguits per tota la delegació andorrana, han fet que el país estigui desenvolupant una gran actuació als Special Olympics.