PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra Endavant vol parlar d’una Andorra d’oportunitats

El grup parlamentari planteja una doble ponència dimecres vinent

Per El Periòdic

El grup parlamentari planteja una doble ponència dimecres vinent
El grup parlamentari planteja una doble ponència dimecres vinent | AE

Andorra Endavant planteja una doble ponència sobre els Reptes i oportunitats de futur per Andorra adreçada a totes les forces polítiques, al Consell General, als comuns i als ciutadans. Proposa una exposició de l’expert en neurociència Idriss Aberkane titular de tres doctorats best seller amb el llibre Libérez votre cerveau i ja ponent de més de 400 conferències a nivell mundial i una sobre les vies d’oportunitats econòmiques per a Andorra del businessman industrial i creador del concepte d’economia blava Gunter Pauli 

La sessió es farà a la sala d’actes del casino, d’Unnic, dimecres de la setmana vinent, entre les 16.00   i les 20.30 hores. Cada ponent estarà un parell d’hores xerrant i pel mig hi haurà una pausa per a fer un aperitiu. L’acte serà de lliure accés, però des del grup parlamentari liderat per Carine Montaner van recordar que cal reservar localitat perquè l’aforament és limitat. Tot l’acte, informa Andorra Endavant, es farà en francès amb redifusió per les xarxes socials d’Andorra Endavant.

Aberkane té tres doctorats dels quals un d'ells doctorat en Neurociències Cognitives i Economia del coneixement aplicat a la gestió per la Universitat Politècnica de París Saclay. Per la seva banda, Pauli és creador de la Fundació Zero Emissions Research and Initiatives (ZERI), que ja a principi de la dècada del 1990 va publicar un llibre sobre perspectives de futur d'Andorra publicació any 1991 Crèdit Andorrà.

PUBLICITAT
PUBLICITAT