PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Un total de 10 establiments participaran a la FesTapa

Se celebrarà amb música en directe i cada tapa valdrà dos euros

Per El Periòdic

Cartell de FesTapa d’enguany.
Cartell de FesTapa d’enguany. | Comú d\'Encamp

Un total de 10 establiments participaran al FesTapa el pròxim dilluns, una de les novetats de la festa del poble d’Encamp que va començar ahir a la nit, amb la revetlla de Sant Joan.

El FesTapa serà una tarda de música en directe a l’aparcament de Sant Miquel, i un espai gastronòmic on els 10 establiments participants prepararan una tapa, per un valor simbòlic de dos euros, que tothom podrà comprar. Els establiments repartiran un passaport amb l’objectiu que els participants puguin degustar les 10 propostes i alhora participar en un sorteig per a un sopar per a dues persones.

Els establiments participants són: l’Âme Du Pain, la Borda de l’Hereu 1693 , la Borda Major, la Borda del Tremat, Can Fontcuberta, Gr-11, Hotel Paris, Roc Arnau, Taverna Ta’picas i la Xurrasqueria Monçanense i les tapes que han preparat proposen diferents ingredients. 

Segons van informar des del comú, els establiments competiran entre ells per a obtenir el premi a la millor tapa, atorgat per participants a través de les votacions populars, el premi a la tapa més creativa, atorgat pel jurat i valorat en 150 euros, i la tapa més venuda, que serà objectiu segons els resultats de vendes durant la tarda. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT