PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

La piscina de la Mola obre avui les seves portes

L’entrada serà de 7,40 euros per als adults i 4,20 per nens i sèniors

Per El Periòdic

La piscina de la Mola d’Encamp.
La piscina de la Mola d’Encamp. | Comú d’Encamp

El Comú d’Encamp obre la piscina de la Mola en el seu horari habitual, de les 10.00 a les 20.00 hores, exceptuant la setmana del 26 al 30 de juny, que serà de les 12.00 a les 20.00 hores. La piscina estarà oberta fins al 7 de setembre. Pel que fa a les tarifes, l’entrada diària serà de 7,40 euros per als adults i 4,20 euros per als infants i sèniors (majors de 65 anys), amb un descompte del 10% per als usuaris del Carnet Jove en ambdues franges. L’abonament per a tot l’estiu serà, en el cas dels socis dels centres esportius de la parròquia encampadana, de 27,90 euros per als adults i 13,70 euros per als infants i sèniors. Per als usuaris que no siguin socis, l’abonament tindrà un cost de 94,80 euros per als adults i 49,30 euros per als infants i sèniors. Hi haurà un 20% de descompte per als usuaris del Carnet Jove.

Treballs de remodelació / L’any passat el Comú d’Encamp va iniciar les obres de remodelació de la piscina. Amb la instal·lació d’una escala metàl·lica per a poder accedir a l’interior del vas de compensació i s’han fet actuacions a la zona aquàtica, substituint la primera reixa perimetral de recollida d’aigua per una nova i la gespa artificial al voltant del perímetre de la piscina per un nou paviment antilliscant. En aquesta zona també s’han mogut les baranes perimetrals per a ampliar la zona enjardinada de la piscina fins a la zona del pediluvi.

Finalment, s’han realitzat millores en el sistema de climatització de l’aigua, s’ha instal·lat una lona i s’han col·locat ancoratges a terra per a poder tapar la piscina a l’hivern i allargar-ne així la seva vida útil.

Al llarg de l’estiu, informen des de la corporació, la piscina de la Mola acollirà diferents activitats gratuïtes per a tots els públics.

PUBLICITAT
PUBLICITAT