PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Un tast per saber «on apuntar» quan vulguis un gintònic

Sebastián Mesa presentarà el món d’aquest còctel al Speakers’Corner

Per El Periòdic

Sebastián Mesa en un tast anterior.
Sebastián Mesa en un tast anterior. | ANA / S. M.

La ginebra s’ha popularitzat perquè avui en dia n’existeixen tantes que tothom pot trobar aquella que li agradi. Aquesta és la visió de Sebastián Mesa, que dimarts de la setmana que ve oferirà una xerrada i tast per a conèixer el món del gintònic en el marc del cicle Speakers’Corner de l’hotel Roc Blanc. En aquest sentit, Mesa és del parer que no es tracta d’una «moda» sinó que «ara hi ha una varietat per a tots els gustos» i el fet que s’estigui «innovant constantment fa que el producte sigui molt bo i per a tots els paladars», conclou.

Mesa planteja la xerrada-tast de dimarts com «un moment agradable, divertit i on tothom pugui provar coses noves» i d’aquesta manera els assistents es puguin fer «una visió clara del que estem consumint».

Bàsicament, parlarà de l’elaboració d’una ginebra, del procés de destil·lació, de la història d’aquesta beguda, de quins tipus existeixen, de les bases botàniques i posteriorment es farà un tast de cinc ginebres endinsant els assistents en com es fa un gintònic. Un «joc» amb en què podran descobrir certs «secrets» i resoldre molts dubtes com per exemple com combinar un gintònic. 

En definitiva, Mesa vol que la proposta sigui una mena de «descoberta» que permeti als participants aprendre certes coses que els facilitin posteriorment la tria quan vagin a fer un gintònic. «Que sàpigues on apuntar la pròxima vegada que t’enfrontis a una ginebra»,  va destacar i posa com a exemple una experiència personal: un local on ell va anar i on hi havia més de cent ginebres disponibles, segons informa l’ANA. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT