PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Rodrigo Piloto escollit millor jugador de l'any

La FAF va tancar ahir el curs futbolístic amb la Nit del Futbol

Per El Periòdic

Tots els premiats de la Nit del Futbol.
Tots els premiats de la Nit del Futbol. | Xavi Miró / FAF

La Federació Andorrana de Futbol (FAF) va tancar el curs futbolístic ahir, amb la Nit del Futbol, on es van fer entregar dels guardons de la temporada. Un dels més esperats és saber qui ha estat el millor jugador de la Lliga que va recaure en el davanter de la Penya Encarnada, Rodrigo Piloto. Sens dubte el seu concurs i els seus gols han estat claus perquè la Penya hagi pogut mantenir la categoria. Pel que fa al millor entrenador, aquí sí que no hi va haver cap sorpresa i el guardó se'l va emportar el tècnic de l'equip campió, Fede Bessone. Antoine Chiramonti va ser el millor àrbitre.

En els prolegòmens de la gala, la FAF va voler tenir un record per aquelles persones relacionades amb el futbol del país i que havien traspassat. Es va fer un record a la memòria de Jose Barbosa, Elisabete Castanheira i Joan Romero. Menció especial va rebre l'expresident de la federació, Victor Santos, de qui es va recordar la trajectòria amb un vídeo molt emotiu.

FC Encamp, el rei al futbol sala / Tampoc hi va haver sorpreses en els guardons als millors de l'any en futbol sala. L'FC Encamp que, per enèsima vegada, va revalidar el títol va copar els premis. El millor jugador va ser per Aitor Rubio, mentre que el millor entrenador va recaure en Àlex Caravalho. Pel que fa a l'àrbitre, el guardó va recaure en Luís Miguel Pinilla.

PUBLICITAT
PUBLICITAT