PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cahafeiro arriba a la tercera prova del CEK amb bones sensacions

L’andorrà és ara mateix vuitè de la general, i aquest cap de setmana espera millorar places

Per El Periòdic

El pilot Tony Cachafeiro aquesta temporada.
El pilot Tony Cachafeiro aquesta temporada. | Tony Cachafeiro

L’andorrà Tony Cachafeiro afronta aquest cap de setmana la tercera cita del Campionat Espanyol de Kàrting (CEK), que tindrà lloc al circuit de Motorland Aragón, on el jove plot va aconseguir la temporada passada els seus millors resultats del curs passat, guanyant les dues carreres inaugurals del Campionat Català de Kàrting, fa escassos mesos.

Cachafeiro arriba després de roda entre els millors a Xiva, l’anterior prova del CEK i la qual va suposar la seva estrena en aquesta competició amb l’equip MCD Racing, assolint classificar-se segon del seu grup i liderar les mànegues en dues ocasions. L’andorrà és actualment el vuitè classificat a la general del CEK, amb un total de 102 punts, i aquest cap de setmana espera mira més a dalt a les posicions, ja que arriba amb bones sensacions.

De fet, després de dos caps de setmana d’entrenaments a un dels millors circuits d’Espanya, el pilot arriba confiat en mantenir, o inclús millorar, el rendiment que va mostrar a Xiva juntament amb el nou equip, amb el que no ha baixat de les 10 primeres posicions entre el Campionat Valencià de Kàrting i l’espanyol.

«L’objectiu és continuar creixent juntament amb MCD. Junts hem rodat sempre entre els millors i en volem més. Els temps als entrenaments han sigut bons i confio en el fet que puguem tenir un gran cap de setmana», va assenyalar el jove.

PUBLICITAT
PUBLICITAT