PUBLICITAT

Ordino

Dolsa i Pàmies acusen Mortés de manca d’informació

L’oposició del Comú d’Ordino al·lega que no se la informa dels projectes

Per Joan Jiménez

El conseller de X'Ordino, Enric Dolsa, ahir a Casa Comuna.
El conseller de X'Ordino, Enric Dolsa, ahir a Casa Comuna. | ANA

Aquest matí, els consellers de l’oposició del Comú d’Ordino, Enric Dolsa i Barbara Pàmies, han al·legat queixes de què des de la majoria comunal del Cònsol, Josep Àngel Mortés, no se’ls informa dels projectes que es duen a terme, específicament, de la nova iniciativa que s’està avaluant per a la construcció d’una nova residència per a persones de la tercera edat.

Enric Dolsa s’ha mostrat perplex davant la premsa, ja que la no coneixença d’aquest nou projecte l’ha deixat atònit. El conseller ha declarat que respecte l’objectiu final «no és que comparteixi ni deixi de compartir, perquè el problema que tenim els de la minoria és que no estem informats de res».

Bàrbara Pàmies, per la seva banda, també ha denunciat aquesta manca de comunicació i trasmessa d’informació de la majoria cap a la minoria. La consellera ha demanat tota la informació de què disposi el comú, ja que «volem saber què és el que hi ha i no donar per entès res».

Dolsa també ha discutit amb el Cònsol Mortés, perquè aquest ha cridat l’atenció al conseller i li ha volgut imposar que, en sessions del Consell de Comú, es posi corbata a l’hora d’assistir al ple. Dolsa ja ha avisat que ell no portarà corbata, ja que quan es va aprovar aquesta normativa, ja hi va votar en contra, i va anunciar que faria un recurs, el qual ha fet i ja ha entrat a tràmits del Comú. A més, el conseller Dolsa ha qualificat l’incident per part del Cònsol digne de «pati de col·legi», a més de recordar un exemple succeït a Espanya, on el president espanyol «va recomanar a tots els seus ministres i a tots els altres (de l’Executiu espanyol) en el màxim del possible  que deixessin de portar corbata perquè així podria baixar l’aire acondicionat i, per tant, estalviar en energia». Per tant, el conseller no portarà corbata a les sessions. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT