PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La Fira del Vehicle d’Ocasió se celebrarà l’1 i 2 de juliol

El canvi de data és a causa de la climatologia que hi ha hagut els altres anys

Per El Periòdic

Imatge de la presentació de la 5a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió.
Imatge de la presentació de la 5a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió. | M.P.

La Fira del Vehicle d’Ocasió torna aquest any a Sant Julià de Lòria per a celebrar la seva cinquena edició amb un canvi de dates com a principal novetat. Des del comú s’ha vist oportú celebrar el certamen als terrenys de la Borda Huguet el cap de setmana de l’1 i 2 de juliol tenint en compte que l’esdeveniment ha perillat a causa de la climatologia quan s’ha celebrat durant el mes de maig.

En aquesta edició, però, no hi haurà autocaravanes a la venda, ja que l’únic concessionari del país no hi pot assistir. L’espai que ocupaven aquests vehicles, per tant, serà substituït per una zona més àmplia de complements per als turismes.

El cònsol major lauredià, Josep Majoral, va explicar durant la roda de premsa de dimecres que la Fira del Vehicle d’Ocasió és un dels projectes que contribueixen al desenvolupament econòmic de la parròquia. De fet, i malgrat que no es tenen dades exactes, va assegurar que és «una evidència» que els centenars de persones que transiten per la fira també generen despesa en negocis de la parròquia, especialment els relacionats amb la restauració.

Entrant al detall de la fira, és el segon any que l’esdeveniment es trasllada a la Borda Huguet, ja que en cada edició «hi ha més concessionaris i més cases de compravenda». Precisament, va assegurar que enguany s’ha aconseguit omplir les 15 parcel·les disponibles en el terreny, on es presentaran vehicles de primera marca, d’ocasió i de quilòmetre zero, així com remolcs i accessoris.

Com cada any, la fira serà d’accés gratuït i estarà oberta de les 10.00 a les 20.00 hores de dissabte i de les 10.00 a les 19.00 hores de diumenge.

També hi serà present una emissora del país, que amenitzarà les dues jornades amb música i aprofitarà la seva estada per a fer entrevistes en directe tant a visitants com als responsables de les cases de compravenda, segons informa l’ANA. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT