PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Grandvalira presenta les activitats de l’estiu 2023

La gran novetat són els nous 94 km. de rutes per a bicicletes elèctriques

Per El Periòdic

Ruta de bicicleta elèctrica de Grandvalira.
Ruta de bicicleta elèctrica de Grandvalira. | Grandvalira

Grandvalira inicia la temporada d’estiu demà divendres, 23 de juny, amb nous circuits de bicicleta elèctrica com a grans novetats que serviran per a potenciar el territori ciclista al Principat. El Mon(t) Magic Family Park i el Golf de Soldeu obriran també les seves portes en la mateixa jornada, a més que l’oferta de Grandvalira anirà condimentada per l’oferta gastronòmica del Wine & Meat Bar by Jean Leon i, a partir de dissabte, també la del restaurant del Refugi del Llac dels Pessons a Grau Roig entre d’altres.

El projecte Grandvalira E-Bike és la gran novetat de la temporada, que estarà a punt aquest mateix divendres. L’estació disposarà de 94 kilòmetres de rutes per a bicicletes elèctriques, senyalitzades a partir de la seva dificultat tècnica i desnivell. Les rutes abasten els sectors de Soldeu, el Tarter, Canillo, Encamp, Pas de la Casa i Grau Roig. Amb l’inici de la nova temporada d’estiu, es podrà adquirir el nou forfet de dia Bike Pass, que donarà accés als telecabines operatius per a guanyar desnivell més fàcilment i accedir als circuits sense haver de gastar energia de la bicicleta elèctrica. Les persones que hagin adquirit l’Andorra Pass, el Nord Pass i el Mountain Pass durant la passada temporada d’hivern 2022-2023 podran gaudir de l’accés a tots els remuntadors durant l’estiu, incloent-hi el Bici Park de Pal Arinsal.

A banda d’aquesta novetat d’estiu, Grandvalira s’ha compromès a mantenir-se operativa a ple rendiment a partir de demà. El Mon(t) Magic Family Park de Canillo encetarà la temporada amb una vintena de propostes, entre les quals destaquen el tobogan Màgic Gliss i la tirolina de més de mig quilòmetre de descens. Enguany, el parc també estrenarà el nou Acrojump, en substitució de l’anterior.

PUBLICITAT
PUBLICITAT